Wij.

Yunga is oorspronkelijk gestart in 2013. Vanuit de gedachte om waardevolle verbinding aan te brengen tussen een zoekende naar interim werk en een zoekende naar interim personeel.

We hebben ons de eerste jaren vooral gefocust op communicatieprofessionals maar inmiddels is de scope verbreed en richten we ons op professionals (zzp’er of in loondienst) vanaf HBO niveau in de brede zin des woords. 

Waar de meeste bemiddelaars zich enkel focussen op ICT professionals ligt de focus van Yunga daarnaast ook op de non-ict professional. Van communicatieprofessional tot HR en finance professional, maar ook management rollen en bijvoorbeeld beleidsmedewerkers bij de overheid. 

Bij bemiddeling is het vooral van belang dat je niet alleen een goede gesprekspartner bent voor de klant, maar ook voor de professional en de leverancier.

Yunga matcht niet op control-F niveau. Onze medewerkers hebben tientallen jaren ervaring, zowel in de praktijk waarin onze kandidaten  moeten werken, als ook in bemiddeling.

Daardoor komt een betere match tot stand en worden kandidaten niet onnodig afgewezen of onnodig aangeboden. Kwaliteit heeft bij ons immers een hogere prioriteit dan volume.

Zoekt u een interim opdracht of een interim professional? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.